Велигденско дружење во објект Н.Н.Борче

На ден 23.04.2019г. во групите од 2 – 3г. од објект Н.Н.Борче, се одржа попладневна креативна работилница со родители по повод претстојните велигденски празници. На дружењето се изработуваа велигденски украси и декорации.