Посета на зоолошка градина – Н.Н.Борче

На ден 04.04. групите “Пчелички” и “Сонциња” од објект Н.Н.Борче, беа во посета на зоолошката градина. Децата со радост шетаа низ зоолошката  и ги разгледуваа  животните, а и научија нешто повеќе за шумските животни и птиците, во рамки на проектните активности.