Првоаприлски маскембал во објект Н.Н. Борче

По повод 1- ви април – денот на шегата во објект Н.Н.Борче беше реализиран “Весел детски маскембал”. Децата во дворот на градинката се забавуваа и дефилираа, претставувајќи ги своите маски.