Работилница со родители во Матичен објект

Во рамките на проектот “Палетата на виножитото” децата и родителите од групата Детелинки (3-4 год) од Матичниот  објект ја креираа својата “Амбалажа од соништата” според мотиви од колажите на Хенри Матиз.