Посета на Детски културен центар “Карпош”

На ден 8 ми Март, децата од воспитната група “Ежиња” 4-6 години, од Матичниот објект, го посетија Детски културен центар “Карпош”, со цел одбележување на празникот на жената, под мото: “Играм и пеам за мојата мајка”. Децата зедоа учество со цртежи,стихови и песнички.