Учиме за отпадно масло – Матичен објект

На 27.02 2019 г децата од од групите од 4-6 год, во Матичен објект, беа дел од проектот “Учиме за отпадното масло” на компанијата “Sunilens” и Министерството за образование. Одржани работилници во групите, гостин-родител и следење на документарен филм, беа некои од активностите при реализација на проектот.

Проектот ќе продолжи да се реализира и во наредните месеци.