Мече болница во објектот Бели Мугри

Студенти од Медицинскиот факултет во соработка со ЕМСА – Македонија на 14.11.2018г. беа гости во објект Бели Мугри. Целта на посетата беше да се отстрани стравот од белиот мантил, како и да се поттикнат децата на здрави животни навики.