Приредба по повод 13-ти Ноември во Н.Н.Борче

13-ти ноември – роденденот на градот Скопје, децата на возраст од 4-6 год. од објект Н.Н.Борче го одбележаа со приредба, на која се претставија со стихови, игри и песни за градот.