Н.Н. Борче

slika 5
Одбележување на 13.11 -Ден на ослободување на нашиот град во објект Н.Н.Борче

Го одбележуваме Денот на ослободувањето на градот Скопје и по тој повод со децата од групата “Месечинки”, разговаравме на таа тема и  изработивме постер со слики од позначајните места по кои нашиот град е препознатлив, а нашите роденденски желби ги претставивме на цртеж.