News

На ден 12.12.2019г. во просториите на објектот Н.Н.Борче се одржа креативна работилница со родители на тема „Новогодишни свеќници“. Во занималните владееше весела атмосфера. Децата заедно со своите родители изработија прекрасни новогодишни свеќници.