НАШИ ВРЕДНОСТИ

slika1 Учење и забава
Децата учат преку игра и учењето го доживуваат како забава
slika2 Здрави оброци
Стекнување на здрави животни навики и здрав начин на исхрана
slika3 Безбедност
Безбедна околина во која децата растат и се развиваат
slika4 Пријатна околина
Обезбедување на здрава работна средина и пријатна атмосфера
jasli

ПРОГРАМИ

ПРВА ЈАСЛИ (8 – 18 месеци)
ВТОРА МАЛА (3 – 4 години)
ВТОРА ЈАСЛИ (18 – 24 месеци)
СРЕДНА ГРУПА (4 - 5 години)
ПРВА МАЛА (2 – 3 години)
ГОЛЕМА ГРУПА (5 - 6 години)

МЕСТО НА СРЕЌНИ ДЕЦА

ЈУДГ ОЦ Кочо Рацин целокупната згрижувачка и воспитно-образовната дејност ја остварува во четири објекти:

МАТИЧЕН ОБЈЕКТ
БЕЛИ МУГРИ
Н. Н. БОРЧЕ
ПАНОРАМА

АКТИВНОСТИ

1
Куклена претстава ‘Пролетна салата од зеленчук’ – објект Бели Мугри

Секогаш се трудиме содржините кои сакаме да им ги презентираме на децата да бидат на интересен и забавен начин, а целите да се постигнат.

6
07.04 – Ден за благодарност од сите нас, на Вас – здравствените работници – објект Бели Мугри

Светскиот ден на здравјето – 7ми aприл во објектот Бели Мугри, го одбележавме со реализација на повеќе игри…

7
Со пораки, вежби и спортски игри, одбележан Денот на здравјето во објект Панорама

Низ повеќе активности со децата од воспитната група од 5-6 год. од објект Панорама, го одбележавме Светскиот ден на здравјето.

НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

sponsor2
sponsor2
sponsor2
sponsor2